Hoe kunnen wij u bedrijf helpen?

Vaigo Media realiseert uw webdesign, website, webshop, en SEO.
Wij kunnen ook uw data entry opdrachten uitvoeren. Allemaal voor een betaalbare prijs!

Web Design

Via het www vinden tientallen bezoekers voor het eerst uw website. Een goede eerste indruk achterlaten bij (nieuwe) klanten is dan ook zeer belangrijk. Vaigo Media maakt voor u een origineel en functioneel ontwerp.

Web Ontwikkeling

Een goede website is cruciaal voor een bedrijf. Niet alleen is het uw visitekaartje, ook is het de bedoeling klanten te werven met een mooie, goed lopende site. Vaigo Media zorgt gegarandeerd voor een website waar u veel plezier aan beleeft.

Webshop Ontwikkeling

Vaigo Media levert professionele webshop ontwikkeling op maat. Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen op basis van het populaire Magento platform. Webshop ontwikkeling van A tot Z houd in dat wij alles leveren. Van conversie gerichte vormgeving tot zoekmachine vriendelijke ontwikkeling.

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (in het Engels: Search Engine Optimization = SEO), richt zich op het verkrijgen van hoge posities in de onbetaalde resultaten van Google op relevante trefwoorden. Hoge posities in Google leiden tot meer bezoek naar uw website, tot meer leads en uiteindelijk meer klanten.