Data Entry

Bespaar uw kosten door data entry van Vaigo Media

Outsourcing gegevensverwerking: snel, goed en goedkoop

Bij Vaigo Media kunt u terecht voor een data-entry service. Vaigo Media biedt lage prijzen voor gegevensinvoer- en controle van formulieren. Ook kunt u bij de data-entry service van Vaigo Media handgeschreven formulieren secuur en snel laten verwerken. De formulieren, en in sommige gevallen zelfs de handgeschreven formulieren, kunnen binnen 24 uur worden opgeleverd in het door u gekozen formaat of systeem. Door te kiezen voor de data-entry service van Vaigo Media bespaart u minimaal 30% verwerkingskosten in vergelijking met interne oplossingen of uitbestedingen bij andere partijen.

Het uitbesteden van data-entry projecten is ideaal voor uitgebreide handgeschreven formulieren

Lang niet iedere organisatie beschikt over geautomatiseerde en digitale invulformulieren. Zo worden medewerkers gedwongen om kostbare tijd te gebruiken, om de formulieren in te voeren en te verwerken in het systeem. Dit kunnen handgeschreven briefjes, aanvragen, enquêtes, bestelformulieren, transportdocument of veel meer zijn. Medewerkers besteden dagelijks veel kostbare tijd met het invoeren van zulkdanig informatie.

Alternatief voor inhuren Data Entry medewerkers of typisten

Veelal staan medewerkers niet te springen voor data-entry werk, omdat vrij eenvoudig werk is wordt het vanzelfsprekend niet gezien als leuk of uitdagend werk. Vaigo Media biedt haar data-entry service aan als oplossing voor het inhuren van dure uitzendkrachten of voor het extra belasten van dit soort werkzaamheden voor uw medewerkers.