Website Ontwikkeling

VAiGO Media is gespecialiseerd in het ontwikkeling van WordPress websites

WordPress is een van de gemakkelijkste en meest gebruikersvriendelijke content management systemen (CMS) waarmee u zelfstandig uw website kunt beheren en onderhouden. “Simplicity” is hier duidelijk het juiste woord voor. Nadat de WordPress website is ontwikkeld door het team van Vaigo Media, kunt u eigenhandig de website onderhouden. Overigens ontvangt u (wanneer de website “live” staat) een voor uw speciaal ontwikkelde handleiding voor uw WordPress website.

Veelal wordt de huidige website van de klant omgezet en aangepast (indien nodig) naar een nieuwe WordPress website. De kleuren, de slider en het menu van uw nieuwe website wordt allemaal in overleg met u, de klant gemaakt. WordPress is van origine een open source content management system (CMS). Door middel van dit systeem kunnen er gegevens en documenten gedeeld worden op het internet, zonder dat er hier technische kennis voor nodig is.

Vaigo Media is een organisatie wat gespecialiseerd is in het maken van professionele WordPress websites. Ons team zal nauw samenwerken met u, zodat u als klant tevreden zal zijn met het eindproduct én dat het gebruik voor uzelf vereenvoudigd wordt. Het toevoegen van nieuwe content via WordPress websites kunt u vanaf nu helemaal zelf doen!

Voordelen van WordPress websites

Door de technische verbeteringen zoekt uw klant u niet alleen op via de computer, maar gebruiken zij ook smartphones of tablets. Vaigo Media optimaliseert uw website voor telefoons en tablets! U kunt WordPress plugins voor uw WordPress website gratis downloaden.

  • Gemakkelijk te gebruiken,
  • vanaf iedere computer kunt u aan uw website aan de slag,
  • u kunt zelf aanpassingen doen aan uw website (design),
  • geen technische kennis vereist,
  • u kunt uw website functioneel uitbreiden door (gratis) plugins,
  • meerdere gebruikers aanmaken voor het gebruik en publiceren van content met WordPress.

Je eigen WordPress website?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer te weten komen?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en vul meteen een intakeformulier in!